hanna’s home made food
Bami voor vier personen
Benodigdheden:
bami (1 pak mie-cooking)
1 prei
1 a 2 uien
1 a 2 teentjes knoflook
1 a 2 bouillonblokjes
2 a 3 theelepels trassi
halve spitskool (chinese of witte kool kan ook)
ketjap en sambal
bami (1 pak mie-cooking)
1 prei
1 a 2 uien
1 a 2 teentjes knoflook
1 a 2 bouillonblokjes
2 a 3 theelepels trassi
halve spitskool (chinese of witte kool kan ook)
ketjap en sambal
-
Bereiding:
Kook de bami zoals op de verpakking staat. Bak de spekjes in
de wok uit, goed knapperig moeten ze zijn. Voeg vervolgens de gesneden knoflook
en ui toe, goudbruin bakken. De prei en de kool snijden, wassen en in de wok
met de rest meebakken. hanna’s
touch ːvoor
wat extra smaak voeg een halve eetlepel sambal toe. Op smaak
brengen met de trassi en de bouillonblokjes. Voeg als laatste de bami toe.
Alles goed mengen en opwarmen. Eventueel een scheut ketjap toevoegen.hanna’s touch: vervang de ui door een
rode ui.
Serveren
met sambal, zoetzure groenten, komkommer en kroepoek.
Ook
lekker met kip uit de oven(zie recept nasi).
hanna
Geen opmerkingen:
Een reactie posten